Új jelszó kérése
 

Micellás Arclemosó Normál bőrre

Micellás Arclemosó Normál bőrre

Az Uriage Termál Micellás arclemosók tökéletesen alkalmasak arra, hogy megtisztítsák az arcbőrt a napi szennyeződésektől és a sminktől.

3 300 Ft
Nincs raktáron!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Használat
Eredmények
Részletek


Különleges hatóanyaguk az Uriage termálvíz, mely egyedi nyugtató, hidratáló és barriert erősítő ápolást nyújt. Nem ionos felületaktív, micellás összetevői mint egy mágnes összegyűjtik a szennyeződéseket és a sminket.


Tisztít és eltávolítja a sminket

Ez a micellás víz lágy, nem ionos felületaktív hatóanyagaival kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket.


Hidratál

Vörösáfonya kivonatban gazdag összetétele hidratálja a bőrt, és lággyá, rugalmassá teszi azt.


Véd a kiszáradástól

Hidratáló Uriage termálvízben gazdag.

Használat


Áztasson be egy vattakorongot Termál Micellás Vízzel és kíméletesen törölje át vele arcát, szemkörnyékét és nyakát. Egyetlen lépésben tisztít, leöblíteni nem szükséges. A bőrápolás tökéletesítésére permetezze be egész arcát Uriage Termálvíz spray-vel, várjon míg felszívódik, ne szárítsa. Végül használja a napi ápoló termékét.

Eredmények


100%

A tesztben résztvevők 100%-a tapasztalta, hogy a termék kíméletesen tisztít és eltávolítja a sminket, használat után a bőre rugalmas és nincs kellemetlen érzése.

Felhasználói teszt 20 résztvevővel, 21 napon keresztül, bőrgyógyászati és szemészeti felügyelettel. (*forrás: http://www.uriage.com/HU/hu/termekek/micellas-arclemoso-normal-borre)

Webáruház készítés