Új jelszó kérése
Kategóriák
Kategóriák
Termékajánló
Házhozszállítás

Rendelés Átvétel Budapest

laserbeauty.hu
Esztétikai Centrum

1122 Budapest
Városmajor utca 7-9.

Tel: +36 70 633 4478

Fizetési megoldás
Termék részletek


Hyaluronsav 10ml

Hyaluronsav 10ml
6 900 Ft6900

100%-ban természetes, tartósítószer-mentes, allergén mentes +FRAKCIONÁLT lánc-szerkezetű hyaluronsav ezüst kolloiddal

 • A Hyaluronsav természetesen jelen van az emberi szervezetben, és központi szerepet játszik a sejtnövekedésben és sejtmegújulásban. Nagy mennyiségű vizet képes megkötni és tárolni, a bőr nedvességtartalmáért felelős.

  Ahogyan öregszünk, a szervezet egyre kevesebb hyaluronsavat termel, ami a bőr rugalmasságának elvesztéséhez és a felszíni valamint mélyebb ráncok kialakulásához vezet. A folyamat nagyon gyorsan kompenzálható a KONCENTRÁLT Hyaluron cseppekkel. Segítségévell finomabbá tehetőek az arc és a dekoltázs közepesen mély ráncai, teltebbé varázsolható az ajak, és üde, fiatalos külső érhető el. A Wiener Kosmetikum hyaluronsavak növényi eredetűek, ezért allergénmentesek, és kémiai tartósítószerektől mentesek. A termékek eltarthatósága érdekében ezüst kolloidot használunk, ami szubmikroszkópikus ezüst részecskék szuszpenziója kolloidos alapban.

  Hatása

  A módosított (FRAKCIONÁLT) láncszerkezetű hyaluronsav javított molekulaszerkezettel vízmegkötő és apró ráncokat kisimító hatása másodperceken belül látható, pár nap használatot követőean a közepes ráncok mélységét is javítja. A kismolekulájú hialuronsav azonnal hidratálja a hámréteget, a nagymolekulájú hialuronsav pedig a bőr felszínén segít a nedvességfogyatkozás kiküszöbölésében. Minden bőrtípusra kiváló.

  Otthoni használat:

  A bőrt alaposan tiszítsa meg a make-up maradványoktól és szennyeződésektől. Minimális mennyiséget cseppentsen a kezelni kívánt területre és oszlassa el egyenletesen a bőrfelszínen. Finom ütögetéssel és körkörös puha nyomkodással a termék könnyen áthatol a bőrön. Kezelést követően a bőrfelszín tapintása szárazzá válik, a hatóanyag sikeresen lejutott. Ezután a bőr órákon keresztül bársonyos tapintású és feszes marad.

  Ha rendszeresen használja a terméket, az eredmény egészségesebb megjelenésű, feszesebb arcbőr és kevesebb ránc.

  A készítmények kizárólag az alábbiakat tartalmazzák:

  • Koncentrált növényi hyaluronsav
  • Desztillált víz
  • Ezüst kolloid

  Kiszerelése:

  1 * 10ml  fiolában

Webáruház készítés